Egoboost fer sure

Copyright @ Ninni Undén || Egoboost fer sure

Egoboost fer sure. Det är lite svårt att tycka att man är fulast i världen när man har vänner och okända följare som skriver så fina saker till en på t.ex. Facebook eller Tumblr. Den där osäkra bruden i mig tycker att det är farligt att falla för smicker men just nu känns det rätt okej att vara ego och lägga upp bilder på mig själv. Lite mer än vanligt liksom. Och bra är det för jag älskar verkligen att titta igenom gamla bilder och se hur mycket jag och andra har förändrats igenom tiderna.

Note to self: Ta mer bilder i huvud taget. På ALLT och ALLA precis som förr när man var värsta paparazzin. Folk blev kanske lite irriterade men det är värt det när man inser hur mycket man har glömt och hur roligt man faktiskt har haft.

13 svar på ”Egoboost fer sure”

 1. Du ser liksom… Tecknad ut, du vet sådär så som folk vill se ut,
  men aldrig kan. =D

  Klart du kommer att kunna det – du har lyckats slå ned matdemonerna,
  klart du kommer att kunna ta dig dit också! <3

  Svara
 2. Ja, du måste ta mer bilder på allt och alla! Speciellt på dig själv, för du är så fin 😀

  Jag brukade också ta bild på allt och alla, vilket resulterade till många roliga minnen med före detta vänner, men jag har inte tagit bort dom bilderna, eftersom det var det som fick mig att börja gilla foto 😀

  Svara
 3. sv: ah okej, jo kan tänka mig att de kommer tårar! har velat så länge men är så himla feg när det gäller piercingar 🙁 svimmade nästan när jag piercade naveln…..haha!

  Svara
 4. Hahah, sån är jag också. Jag fotar för att komma ihåg. Jag har märkt att jag glömmer väldigt många fina saker, händelser och personer, men påminns igen när jag får se bilder. Det är typ i princip därför jag bloggar; för att komma ihåg hur jag var, vad jag tänkte och gjorde, hur jag såg ut osv. ~

  Svara

Lämna en kommentar