Elden sprids från kommun till kommun

Copyright@Ninni Undén Kan allt kaos i Sverige ta slut snart? Ungdomar som saknar vett innanför pannbenet sätter eld på alla kommuner och kastar sten hit och dit. Nazister vandrar på gatorna för att skydda sitt land men gör istället allt bara värre. Sympatisörer till upploppen kommer med dumma ursäktar och värdelösa argument medan idioter provocerar och skriver dumma rasistiska kommentarer i ilskans hetta på sociala medier. Människans idioti äcklar mig. Jag ser just nu på rapporter som visas live på Expressen och blir ännu mer bestört när jag får höra hur  många ungdomar ger sig på en eller två personer som de misshandlar… Fy fan vilka patetiska och fega as.

Hur är det annars med mig om man bortser från min irritation? Jo tack det är helt okej, men ryggen och nacken värker så mycket att jag måste gå och lägga mig i jämna mellanrum. Hur kan endast stelhet göra så här ont? Det är helt galet. Idag har jag  införskaffat ett köksbord, en kastrull, wokpanna, visp, skjorta, kofta, sockerkaksform och en fruktskål. Allt detta kostade mig ungefär 550kr, awesome or what? Second hand<3 Efter den lilla trippen åkte jag till kusinerna och firade lite! Såklart slog tröttheten till snabbt och nästan direkt fick jag migrän som vanligt..

The story of my life liksom! Sitter och är lite nojig också bara för att den där j*vla elden spred sig till Åkersberga förra natten (?). Liksom tack! När jag äntligen känner att jag kan vara trygg i en kommun så ska det här hända. Jag vet att nojigheten inte riktigt är befogad men jag är ju som är. Det händer nästan inget i den här kommunen trots rykten så det känns rätt trist.. Oh well. Såg att jag har fått två nya följare på Bloglovin idag och det är ju kul! Välkomna och tack för att ni har valt att följa min blogg (och tack till alla er andra som följer mig). Ni är bäst!

And I love my tattoo, mhm. ♥

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Lydia

  SV: okej! Det är bara bra! Vilken blogg portal har du din blogg hos?

 2. ellen

  Äntligen en ”lugn” natt, iförrgår hade det ju spridit sej till Linköping, Dalarna o Örebro..trodde nästan det skulle komma hit oxå, alla städer har ju sina problemområde

 3. Alisha

  Jag får ångest när jag läser nyheterna och läser sådana saker. Jag har sagt till min kurator sen ett tag tillbaka att jag inte vill leva pga den ångesten allt som händer i världen ger mig och så är det fortfarande.
  Jag blev lite rädd när jag läste att det hade spridit sig till Borlänge, för min killes mamma bor en halvtimme därifrån i en liten by och jag vill inte att det ska spridas dit. Att ungdomar inte fattar vad som är rädd och fel, det är upprörande.

Lämna ett svar