En dagsutflykt till Landsort

En dagsutflykt till Landsort

I lördags åkte jag på en liten dagsutflykt till Landsort. Mamma och Berndt skulle åka dit över dagen för att hjälpa till med en dörr så jag bestämde mig för att passa på och följa med. Jag älskar ju Landsort! Det är en sån rofylld och mysig ö som verkligen sköljer en med energi. Där har jag mitt landställe och nu för tiden bor även min pappa där. Därför kändes det lite extra perfekt och åka dit. Det betydde ju även att jag kunde hälsa på honom, gratta honom och ge honom blommor dagen innan hans födelsedag.

En dagsutflykt till Landsort

Jag önskar att jag kunde åka till Landsort oftare. Tyvärr är det svårt att få ihop det när man har katter som man inte kan lämna ensamma hur länge som helst. Inte heller kan jag ta med dem. Det tar också emot lite att fråga om någon vill vara kattvakt. Jag brukar ju själv liksom inte vara den som hjälper andra särskilt ofta så det känns bara oförskämt att ens be någon annan att ställa upp. Sen vore det ju lite lättare om jag hade ett körkort också… Jag antar att det är något som jag borde ta tag i… Någon gång.

Det var hur som helst supermysigt! Inte minst var det skönt att få ett litet avbrott från stans alla avgaser och få lite mer frisk luft. Jag älskar att vara ute på havet och att höra ingenting annat än vågorna som slår mot klipporna. Att åka dit ger en verkligen ett avbrott från vardagslivet. Här hemma låter det konstant och det är svårt att undkomma all stress som tycks påverka alla som springer omkring som små myror. På Landsort är det bara tyst. Lugnt. Rogivande. Jag förstår verkligen varför pappa trivs så bra med att bo därute.

Spara

Lämna en kommentar