En fullspäckad helg – Sarah´s möhippa

Här har vi den vackra bruden Sarah! Det som var lite hemligt i helgen var en möhippa som vi överraskade henne med. I fredags åkte jag till Stora Essingen och hjälpte Sofia att fixa till det lite i huset, städade, fyllde  och dekorerade bubbelpoolen som på kvällen förvandlades till en mysig nattklubb med blinkande ljus. På lördagen gick vi upp tidigt, samlade ihop alla som skulle vara med, dekorerade vår transport, tog på oss sjalar som man brukar ha när man dansar afrikansk dans och chockade ”the bride to be” som var helt ovetandes. Vi drack champagne, hade en afrikansk danslektion, åt brunch och drog sedan vidare till Odenplan där vi spelade in en musikvideo som ska spelas upp på bröllopet. Sarah var den som fick sjunga såklart och vi andra klädde ut oss i konstiga kostymer och dansade i bakgrunden. Därefter åkte vi hem och åt, hade sexparty med en tjej som visade upp olika sexleksaker, åt en gudomlig efterrätt och badade sedan i poolen och myste.

Det får bli en liten sammanfattning av helgen. Jag är helt slut och är glad över att jag får sova i min egna mjuka säng ikväll. Det var roligt och möhippan blev lyckad, bäst av allt så verkade Sarah bli jätteglad och det är det viktigaste! Men det var också väldigt stressigt och det fanns stunder där jag hade panikångest och ville springa därifrån och gråta. Jag kände mig inte alls trygg i att leta upp någon random dräkt med utkletat smink och sen vara tvungen att dansa framför en kamera – Speciellt inte när jag vet att det ska visas upp för alla senare när de gifter sig. Aja, jag gjorde det ändå för hennes skull och hoppas nu att det inte blev alltför pinsamt dåligt.

3 svar på ”En fullspäckad helg – Sarah´s möhippa”

  1. Sv: Åh, tack! 😀
    Nya bilder kommer snart, har så många att lägga upp att jag inte vet i vilken ordning o:
    Bilder från djurparken först eller upplevelsebilder D:

    Svara

Lämna en kommentar