En gång i tiden så var jag rätt söt…

Copyright @ Ninni Undén || En gång i tiden så var jag rätt söt...

Detta är en bild på mig och mamma där jag knappt är ett år gammal. Jag föddes med ganska mycket hår och det dröjde inte så många månader innan jag kunde ha en liten mini-toffs. Mamma har varit modell i yngre ålder och när jag och Max var små så fick vi vara med lite. Vi var modeller till flera olika sorters stickbeskrivningar och hade stickade fina tröjor på oss. Innan dess, när jag var så liten som jag var på bilden, så fick jag t.ex. vara med på bild till en väldigt vacker dikt i tidningen. Dikten var rätt depressiv men fortfarande vacker, den har jag inramad någonstans så jag ska nog ta och leta upp den.

Inte kunde väl någon ana hur vidrig jag skulle växa upp till att bli.
Just nu är jag inne i en djup svacka och självhatet bara växer.
Jag vill vara vacker och speciell.
Inte grå, tråkig och ful.

Jag vill förändra mitt utseende drastiskt.

24 svar på ”En gång i tiden så var jag rätt söt…”

 1. Sugen på att vinna ett presentkort med 300kr ?
  Det kan du vinna hos mig här: .

  Nu kan du dessutom rösta på dem tävlande i Veckans Bild!
  Vinnaren publiceras ikväll! 😀

  Kan följa dig på bloglovin om du röstar på mig i en tävling btw
  ^^

  Svara
 2. Åh vilken underbar bild 🙂 Söta båda två!

  Ja eller hur, man blir bara ledsen och allt känns rätt jobbigt när vädret är såhär. Ja det blir ingen jul utan snö så bara det är snö en dag så blir jag glad för det 🙂

  Hehe okej, hoppas du hittade på något trevligt resten av dagen 🙂

  Ha en fin söndag!

  Svara
 3. Både du och din mamma är helt bedårande! Och säg inte så, du är minst lika fin nu. Jag skulle gärna byta utseende med dig!

  sv: Ja! Dagens outfit är faktiskt väldigt kul, blir inte uttjatat fast det finns på varenda blogg i princip. Men jag klär mig så himla tråkigt hahaha!

  Svara

Lämna en kommentar