En grön häxa: Årets andra halloween-look

En grön häxa: Årets andra halloween-look

I lördags blev jag en grön häxa!

I helgen vart det lite halloweenfirande igen och den här gången var jag en häxa. Jag har försökt att undvika det de senaste åren eftersom att jag alltid klädde ut mig som häxa. År ut och år in. Men att vara en häxa är ju trots allt alltid ett säkert kort. Det är enkelt och det funkar med många olika sminkningar.

Jag och älsklingen kollade på Shrek Forever After dagen innan så jag blev lite inspirerad utav häxorna som är med i den filmen. Därav blev jag en grön häxa detta år. Eller tjaa, lagom grön i alla fall!

En grön häxa: Årets andra halloween-look    En grön häxa: Årets andra halloween-look

A green witch, a real real bitch.

Jag fattar inte hur jag kan ha missat att tänka på att sminka mig grönt i ansiktet… Vips så blev ju hela häxoutfiten så mycket roligare och mer intressant! Dessutom blev det ganska snyggt om jag får säga det själv. Jag var även lite vågad och använde mig av ett läppstift med en riktigt stark röd färg för att få en fin kontrast till det gröna sminket. Jag tycker att det passade otroligt fint ihop men jag är verkligen värdelös med läppstift. Det kletar ju som bara den! Samtidigt fastnade det som hamnade utanför läpparna som sten. Det var ju lagom kul när några hårstrån föll ner i ansiktet så att jag fick små ränder ut på ena kinden.

Några av mina andra Halloweensminkningar:

Rosa/lila döskalle och Dummy doll.

Efter Halloweenfesten hängde jag och älski hemma hos Emma och John. Det var massa mys även fast det innebar återigen att jag fick lägga mig efter 05.00… Det är inte alltid lätt att ha en pigg nattuggla till pojkvän. 😂 Speciellt inte när man är känd för sin trötthet och ständigt längtar efter sängen. Ibland får väl jag också kompromissa lite antar jag, haha! Det blev i alla fall en heldag av att bara ligga i sängen och mysa dagen efter så jag kan inte klaga alltför mycket på den förlorade sömnen. ♥

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Tack så mycket Yolanda! 😀 <3

Lämna ett svar

Stäng meny