En liten tankeställare på kvällskvisten

Copyright@Ninni Undén

Nämen oj så stilig man var i sin cam året 2009! Rött hår, målade ögonbryn och inte lite brusig. Att titta igenom den externa hårddisken då och då är otroligt intressant. Man verkar hitta bilder som man har glömt bort varenda gång och i alla fall jag förundras över hur mycket man förändras genom tiden. Utseendet, kläderna, sättet man sminkar sig på och så vidare. Det är en sån enorm skillnad! Jag kan inte låta bli att tänka på hur jag kände mig då när jag tog bilderna och jag inser varenda gång att fan, så illa var det ju inte. Jag tänker inte kommentera hur jag ser på mitt utseende när det gäller ”irl”. Vi vet ju alla vilken liten nojig dramaqueen jag blir då. Men när det kommer till just dessa bilder som jag skämdes för, som kändes otroligt icke smickrande eller det där typiska ”Åh fan va tjock jag ser ut”På en hel del av dem såg jag ju faktiskt rätt söt ut. And this is a big f*cking moment! Det är svårt att erkänna det för er och för mig själv som bara vill klösa sönder varenda positiva tanke jag får. Men idag är det jag som vinner och inte hon den där andra Ninni som alltid ska vara så elak.

Jag skriver den här lilla bekännelsen med avsmak i munnen. Man får ju inte kunna tycka att man är söt, eller hur?! Inte ens när det gäller gamla bilder! Ja så säger mina egna dumma röster som ekar i huvudet. Det är inte okej att säga positiva saker om mig själv. Det är fel, fel, fel! Men egentligen så vet nog både du och jag att det faktiskt inte är sant så åtminstone idag väljer jag att strunta i att lyssna på lögnerna. Jag försöker använda mig av det här förnuftet som har börjat vakna till liv och inse att även om jag kan inte är värsta supermodellen så kan det kanske vara så att jag överdriver min fulhet en smula. Det kanske är dags att låta självkänslan och självförtroendet växa för en gångs skull?

Vill även passa på att tacka Louise som länkar mig i hennes blogg då och då och som har skrivit ett par fina inlägg ♥ Det uppskattas sjukt mycket ska du veta! Blir lika glad varenda gång.

8 svar på ”En liten tankeställare på kvällskvisten”

 1. självklart ska man säga positiva saker om sig själv! Och det förtjänar du verkligen, för du är jättefin och vacker!:)

  sv: tack så jättemycket!:)

  Svara
 2. Klart man får tycka man är söt, man ska tycka att man är söt.

  Du är dessutom inte bara söt utan begåvad också. Sån tur har vi inte allihop! <3

  Svara
 3. Haha, nu rodnar jag min kära kusin!

  Har precis hittat hit igen efter att inte ha läst på evigheter. Vad duktig du är på att skriva, man blir verkligen fängslad och engagerad. När jag levt klart mitt galna liv, skriver du min biografi då?

  Svara
 4. Haha, söta du!

  Tack så jättemycket, om du bara visste hur mycket jag uppskattar dina ord… Självklart! Med oss som ett team blir det en solklar succé!

  Svara

Lämna en kommentar