En lyckad sexveckorskontroll

Idag gick jag igenom ännu en sexveckorskontroll på Mando och vet ni vad? Det såg till och med ännu bättre ut den här gången! Poängen på depression, ångest och tvång har sjunkit sjukt mycket sedan jag började och det är inte längre galet långt ifrån genomsnittet för hur det brukar se ut för de med ätstörningar. Fortsätter det såhär så kommer jag kanske till och med att hamna inom normalområdet för även friska personer, vore inte det fantastiskt? När jag låg så högt över de andras svar så började jag känna mig som ett hopplöst fall utan en chans så det känns underbart att få den här bekräftelsen. Kan ni tänka er? Jag börjar bli helt frisk från ätstörningen. Inte bara det, jag börjar även må bättre i huvudtaget! Om det inte vore för min trötthet som står i vägen för otroligt mycket och som krampar kvar min depression så skulle jag nog faktiskt må ganska bra. Visst jag har mina diagnoser och problem men om tröttheten försvinner tror jag att jag kan klara av dom. Jag har blivit frisk från en av diagnoserna redan och snart blir jag kanske också av med ätstörningsdiagnosen så jag tror att jag kan klara av det. Två är medfödda och följer med en resten av livet men om jag får lite mer styrka så kommer jag lära mig att hantera och leva med det. Jag ska klara av det här.

9 svar på ”En lyckad sexveckorskontroll”

  1. GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYMT!!!
    Btw, träffade charlotta idag, du vet vår gamla religionlärare, och hon hälsar så gott! Vi får ta och hälsa på i Bauer snart 🙂 <3

    Svara

Lämna en kommentar