En magisk tavla

Wääh, den här dagen fick verkligen en dålig start. Försov mig och vaknade när mellanmålet på Mandokliniken redan hade börjat. Just my luck huh? Nu har dagen gått och jag har till och med tränat med en ej befinnande ork, men ännu känner jag mig inte vaken och snart ska jag gå och lägga mig igen. Mitt liv är så tråkigt och lamt att det bara pinsamt. Nu har jag dock en otroligt fin tavla på väggen som på ett magiskt sätt lyser upp mitt lilla klaustrofobiska rum. Jag fick den förra veckan som sen födelsedagspresent då det tydligen strulade sig med posten. Älskar den verkligen! Det är lite kul att en sån liten sak kan göra så stor skillnad. Mina bilder är inte sådär ”wopidoomegabra” och gör varken tavlan eller väggen rättvis… väggen är ju rosa och inte vit. I verkligheten så har rummet blivit både mysigare och snyggare med hjälp av bara tavlan och minihyllan som mamma fixade i helgen. Det känns liksom nästan annorlunda i luften (låter inte alls flummigt). Det är dom små saker som gör det, som jag alltid brukar säga.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Diva's

  snygg tavla 😀

  och usch för din design ! Den är så jävla snygg

 2. Johanna Rocky Iron Sparrow

  Förstår du varför jag gör om på mitt rum hela tiden? 😉
  Den var jätte söt jöh!!

 3. Charoline

  det är dom små sakerna som gör de ^^

Lämna ett svar