En sån där tråkig uppdatering

Uuuh, är hemma igen och har fortfarande inget nät… Känns ju lite värdelöst när grannarna lyckades få sitt förra veckan. En tekniker kom hit i fredags för att kolla modemet och som väntat så såg allt rätt ut. What more can I say? Jag älskar att man alltid blir dumförklarad när man hör av sig till supporten. Uppenbarligen har de klantat till sig med något och vågar inte erkänna det, de har inte ens tillräckligt med vett för att höra av sig trots att man ber om det. Det är precis som SL. De skriver att bussarna är inställda pga. tekniska fel eller vagnfel när det egentligen är 60 – 80 chaufförer som har sjukanmält sig tack vare Arrivas värdelösa planering. Att åka till jobbet och hem är som att spela på lotteri. Man vet aldrig när eller om man lyckas komma fram.

Blogglusten ligger inte precis på topp just nu. Jag blir galen på att jag har förlorat ”edit” och ”theme options” efter en uppdatering som hindrar mig från att kunna arbeta lika lätt som tidigare. Jag har gått in i själva databasen och bläddrat genom tusentals php-filer men kan inte hitta något fel där heller. Just problemet med antalet inlägg på framsidan kan jag nog ändra genom att göra ett nytt tema i Artisteer 3 istället för i 4 men det har jag verkligen ingen lust med då jag förlorar andra roliga funktioner istället. So, what to do? Har sökt i wordpress forum också men inte hittat något som hjälper. Jag skulle kunna uppdatera manuellt eller uppdatera till en äldre version men det känns som att jag bara skulle f*cka upp allt ännu mer. //Hejjagklagarsomengalning

Igår var jag hos hudläkaren och gjorde en snabb uppföljning. Jag har tagit Roaccutan i ungefär 3 månader och ska ta dem åtminstone 2 månader till, ha ett nytt möte och sen se hur vi ska gå vidare. Utslagen på speciellt ena handen är tydligen ”Roaccutan eksem” så nu har jag även fått Flutivate på recept som förhoppningsvis hjälper. Innan nästa gång ska jag ta blodprover för att se om levern mår som den ska och titta upp lite annat som kan påverka huden. Om allt ser bra ut och om jag inte behöver ta Roaccutan längre ska vi börja reparera huden och tillslut försöka bleka bort all striae jag har fått tack vare för snabba viktförändringar åt båda hållen. Jag hade precis börjat acceptera de jag fick under uppväxten så det känns inte alls bra när det har kommit så många och stora över de gamla + på flera andra ställen där jag inte har haft några tidigare.

Ni får ha lite överseende med att jag är extra dålig på att svara och kommentera igen. Jag kan gå in med mobilens nät men jag kan bara använda mig av en extremt låg hastighet som stänger av sig stup i kvarten så jag varken kan eller hinner göra så mycket. Tack och lov för TLC och Tv 4 fakta som underhåller mig så länge när koncentrationen tillåter det. Mord, sjukdomar och reality-Tv är liksom min grej. Breaking amish is the shiet<3

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh gud vad jag kan störa mig på internetfel, usch usc usch!
    Hoppas du får koll på utslagen med 🙁 att de nya medicinerna hjälper.

    Känner igen det där med att bloggsuget försvinner, mitt kan gå från på topp till typ botten på en sekund.

  2. Alisha

    Dåligt att de inte kan erkänna att det är de som har strulat. Hoppas du får ordning på designen och på utslagen, vännen <3

    Känner igen det med att blogglusten inte ligger på topp, för det är likadant för mig. Jag är lika dålig på att kommentera som jag har varit förr och det ber jag om ursäkt, men jag läser alla dina inlägg :c

Lämna ett svar