En snabb genomgång

Konichiwa! Under tiden som jag inte har uppdaterat har det väl inte hänt så mycket, jag har bara inte orkat sitta så mycket vid datorn som jag brukar. Vilket bara är positivt på alla sätt och vis. Det är ju lite dumt att vara beroende av en dator när man i princip bara trycker på att uppdatera sidan på Facebook, haha! Det har varit en liten svacka med det sociala livet också men den förra veckans väder sög ut bokstavligt talat all energi ur mig. Min kropp kan inte fungera utan gassande sol! Dessutom har min ekonomi varit döende, precis som alla andra månader det här året så jag har inte heller haft så mycket pengar att röra mig med. Jag trodde att Juni skulle bli en bättre månad men sen kom det hem en saftig avgift för hemförsäkringen och en avgift för att stå kvar i en bostadskö. Jag har länge sett fram emot lönen nu men jag längtar inte efter att betala alla räkningar. Hmpf…

Men det är helt okej för inget kan förstöra mitt mående just nu. Saker och ting känns helt plötsligt så mycket klarare och ångestnivån har varit så pass låg att jag knappt känner igen mig själv. Mest är jag glad för att jag ska åka till Öland den 28 Maj och besöka mormor och morfar som är där hela sommaren. Jag längtar så mycket att jag nästan spricker. Resan dit stör mig inte ens längre, jag längtar bara efter att få spendera lite mer tid med dem och samtidigt få komma bort till en ny miljö. Det så vackert där och jag känner att det är dags att uppleva lite nya saker, speciellt nu när alla mina sinnen har börjat vakna till liv igen.

Förresten såg jag Petter i veckan! Bara så att alla vet liksom. Har hans autograf och en bild med honom, men såklart ser man ut som en riktigt toka. Varför kan inte andra ta hyfsade bilder på mig för? Jag börjar tro att folk tar värdelösa bilder på mig bara för att jävlas… Hur som helst, det var riktigt kul fastän jag inte ens lyssnar på honom. Gratis är gott!

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Jag sitter också ibland framför datorn, fast det är då jag mest animerar & tecknar. 🙂

  2. Jag har blivit likadan, jag orkar inte starta datorn och när jag väl har startat den, så orkar jag inte blogga, haha! Men det är skönt att inte behöva vara beroende av datorn! 😮

    Ååååh, hoppas du har det jätteroligt på Öland! 😀

  3. Sv: Kan förstå det! Jag hamnar ifrån datorn och framför tvn istället, eller så ligger jag bara på soffan eller i min säng och finns, haha 🙁

    TAAAAAAAAACK! 😀 <3

Lämna ett svar

Stäng meny