En snabb uppdatering om lilla Snuggles

Snuggles, älskade lilla dräglande kärleksmonster ♥ Copyright @ Ninni Undén || En snabb uppdatering om lilla Snuggles

Nu har min lilla älskade Snuggles bott hos mig i lite mer än två veckor. Det har faktiskt gått över förväntan! Jag förväntade mig att han skulle gömma sig mer och visst gör han det då och då, men han kommer alltid fram för att få kärlek och gos. En kväll låg han till och med i mitt knä istället för att bara trampa över den som han annars gör utan några problem. Min lilla prins har varit jättemodig och är som en helt annan katt än mot den han var när han kom in till katthemmet för flera år sedan.

Copyright @ Ninni Undén || En snabb uppdatering om lilla Snuggles

I fredags tog jag kompostgallret som jag hade mellan hallen och köket. Han stack ut direkt och har inte velat gå tillbaks än så länge. Zelda och Zombie är fortfarande lite skrajsna för honom men speciellt Zelda börjar vänja sig vid hans närvaro. Jag trodde att det var han som skulle vara rädd men det blev omvänt istället. Han vill gärna närma sig flickorna och är nyfiken men han håller sig på avstånd då de fortfarande fräser åt honom. Han är mycket tuffare än vad jag trodde! Han äter och dricker bättre och jag ser honom tvätta sig lite mer än tidigare så det känns som att han börjar bli gladare. Han rör på sig väldigt mycket jämfört med på katthemmet så förhoppningsvis kommer hans muskler tillbaks snart också.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Stefan

    En riktig sötis ! 🙂

    1. Ninni Undén

      Ja han är världens finaste!

Lämna ett svar