En snabb uppdatering

Gårdagen: Efter Mando var jag hos hudläkaren och fick en licensmotivering som jag ska skicka in på Apoteket så att jag kan få hämta ut Roaccutan. Den är känd för hemska biverkningar så jag har redan förberett mig mentalt på det värsta, fast det kan man väl aldrig göra helt. Är jävligt glad över att jag äntligen ska få testa den nu efter att ha tagit Abboticin och Tetracyklin utan större förbättringar. Efteråt passade jag på att hälsa på mormor och morfar då hudläkarens mottagning ligger sisådär 5 minuter ifrån där de bor. Det var jättemysigt och trevligt som alltid, jag är ju som sagt ”mormor och morfars lilla flicka”. Det är inte så ofta som jag får träffa dom själv utan andra som avbryter eller skriker som en viss person alltid gör så det var otroligt skönt att kunna prata med dom ostört. Fick några par strumpor helt random av mormor och fick en låna en bok som heter Stil med Thulin som verkar rätt så intressant. Man verkar aldrig åka hem tomhänt efter ett besök hos dom!

Nu i helgen är jag själv hemma och tar det lugnt. Ibland, eller rätt så ofta, är det faktiskt otroligt skönt att vara för sig själv. Man kan vara lite extra tjejig liksom och passa på att fixa naglar och sånt där som i alla fall inte brukar hinna vara så noggrann med. Vilket jag faktiskt har gjort idag så nu har jag rosa naglar med glitter över ala Ninjapuff style! Heheh, trevlig lördag på er finisar ♥

7 svar på ”En snabb uppdatering”

  1. Shit, vad jag saknar min mormor nu när jag läste om ditt besök. Var glad över att du har kvar dem i livet, njut av varje stund tillsammans med dem, för man vet aldrig när det tar slut…

    Svara

Lämna en kommentar