En sur och purken tjej.

Jag har visst alltid varit en riktig cooling! Speciellt en som gillar att lipa och se lite smått psykotisk ut. Hur tänkte jag egentligen när jag la på så mycket kontrast så att speciellt tröjan ser helt fuckad ut? Aja det var ju inte riktigt bilden som jag tänkte skriva om nu, heh. Som rubriken säger så är jag lite smått purken! (Purken är ju ett så fint ord!) Jag har försökt att ladda upp den nya designen flera gånger nu men det vill inte funka, istället står det bara att jag har skickat en ”bad request” … SUCK! Nätet är så dåligt här hos Julian just nu så jag håller tummarna och hoppas på att det funkar bättre imorgon. Jag vill åtminstone kunna se själv om den är klar eller inte och om jag har missat något, men såklart ska det krångla som vanligt så det får vänta. Så länge får ni den här bilden att skratta åt, att hata eller att älska. Whichever you prefer! ;*

4 svar på ”En sur och purken tjej.”

 1. Hej!

  tänkte bara tipsa dig om en jättebra sida som jag använder mig av som heter pluss i kassan.

  Du tjänar pengar på att t.ex premunera på nyhetsbrev, bli medlem på sidor och vara med i tävlingar.

  för att läsa mer om det och bli medlem kan du klicka på länken nedan

  http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=51

  Förlåt om du redan är medlem eller inte gillar sånahär kommentarer

  Svara

Lämna en kommentar