En välbehövd semester på två veckor

Today was shitty day. Vart överdrivet ledsen idag och inte minst arg på mig själv. Jag tänker faktiskt undanhålla orsakerna den här gången och bara säga att det här helt enkelt inte var min dag. Ibland kan liksom vad som helst få en att gå itu och det var lite det som hände. Jag tjurar lite över min sociala inkompetens och äckliga känslighet fortfarande men det är bättre nu i alla fall. Tack gode gud för att jag har en sån bra och omtänksam handledare från ILSA som hämtade upp mig från Kulla och stöttade mig igenom det hela. En veckas ledighet blev två då hon tyckte att det var bäst för mig och det håller jag nog med om. Jag behöver varva ner lite.

Är bara så besviken..

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hade en likadan dag idag, blev skitförbannad men jag hoppas dagen imorn blir bättre! 🙁
    Hoppas du mår bättre efter din ledighet. <3

Lämna ett svar

Stäng meny