Ett år med världens finaste Joacim

Idag har jag och Joacim varit tillsammans i ett helt år. ♥ Tiden med dig har verkligen flugit iväg med en väldans fart och det känns fortfarande som att det var igår vi träffades för första gången. Samtidigt känns det på något sätt som att vi har känt varandra i flera år och att det inte kan stämma att vi träffades för första gången den 24de Januari ifjol.

Copyright @ Ninni Undén || Ett år med världens finaste Joacim

Vi blev tillsammans på ett minst sagt udda sätt. När du berättar historien framstår jag som helt psykotisk men det var inte så illa faktiskt… Jag låg bara över dig när jag var lite groggy av sömntabletter och undrade hur du kände. Det kanske slutade med att jag tryckte ner dig i sängen, höjde rösten liiite och frågade ”VAD VILL DU MIG?!” men det kan vi ha överseende med tycker jag. Flera gånger innan hade du ju retats med mig på fyllan och frågat om vi var tillsammans framför flera andra bara för att göra mig obekväm så du förtjänade det tycker jag. Du behövde ju fatta tidigt att jag är en sån som konfronterar. 😉

Copyright @ Ninni Undén || Ett år med världens finaste Joacim

Vi har skrattat, vi har grälat, gnabbats, myst, retats och brottats. Ibland har jag velat smälla till dig av ilska men oftast har jag skrattat så att kinderna kiknar. När det kommer till humor råder det ingen brist i vårt förhållande. Vi saknar inte heller förmågan att kommunicera. Jag har nog aldrig kommunicerat så här mycket med en pojkvän förut, det tar liksom aldrig slut! Jag älskar hur vi kan prata om allt och ingenting och skapa diskussion efter diskussion. Jag vet att jag inte alltid är så lätt att leva med och tro mig, jag vet hur mycket du anstränger dig för min skull. Lika svårt som det är för mig att vara med någon som är spontan och impulsiv är det lika svårt för dig att vara med någon som drivs så starkt av rutiner och planering. Att du tillåter mig vara ett kontrollfreak då och då betyder mycket för mig. Samtidigt lär du mig att vara mer spontan och det är jag tacksam för.

Min stolthet är abnorm och lättsårad. Jag hatar att visa mig sårbar samtidigt som jag blir ledsen och arg för det minsta lilla. Jag har aldrig varit den enklaste personen att leva med då mina känslostormar kan virra runt så mycket att jag själv inte förstår hur jag känner eller varför jag känner som jag gör. Min stolthet får mig att hålla saker och ting inne så länge att jag till slut exploderar och små fjädrar blir det tusentals hönor. Inte ens vid dessa tillfällen får jag ut allt just på grund av min fördömda stolthet. Jag är så glad för att du har orkat stå ut med det hittills. Speciellt när jag inte har orkat stå ut med mig själv. Du är inte heller den lättaste människan att leva med som du själv brukar säga, men du är helt klart värd det. ♥

 

 

8 svar på ”Ett år med världens finaste Joacim”

Lämna en kommentar