Ett litet snabbt stressinlägg innan jag drar

Åh så skönt att vara ledig och få sova ut! Ska springa till bussen och ta mig till läkaren om några få minuter så jag fick ta ledigt från Mando idag. Är lite onödigt att åka fram och tillbaks liksom… skulle knappt ens hinna äta mellis. Efteråt ska jag träffa min kontaktperson och äta lunch så idag kan jag inte misslyckas med maten i alla fall. Det ska bli trevligt att få träffa henne också. Nu får ni hålla tummarna för att min läkare är bra för jag är trött på inkompetenta människor! Heheh bra stressinlägg här men aja, ha det bäst! ♥

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. charlotte

  Ska bli supertrevligt att träffa dig också! Hoppas du kommer att känna dig nöjd med din läkare! Vi ses om en stund!
  Kram

 2. Johanna och Sara

  härligt att vara ledig!:) hoppas det går bra med allt idag 🙂

 3. JOZ

  Kikar in och hoppas du får en bra dag 🙂

 4. J O N S S O N L

  SV: Idag så ska jag bara plugga, slappa lite senare och stallet kväll 🙂

 5. Lotta

  Sv: Joda, det är bara bra med mig också 🙂 Vad hittar du på ikväll då?? =)

 6. mathilda

  Vart kan man köpa linnet du har på dig på bilden?:D ser asnice ut! kram! <3
  My recent post Desigual

Lämna ett svar