Ett litet snabbt stressinlägg innan jag drar

Åh så skönt att vara ledig och få sova ut! Ska springa till bussen och ta mig till läkaren om några få minuter så jag fick ta ledigt från Mando idag. Är lite onödigt att åka fram och tillbaks liksom… skulle knappt ens hinna äta mellis. Efteråt ska jag träffa min kontaktperson och äta lunch så idag kan jag inte misslyckas med maten i alla fall. Det ska bli trevligt att få träffa henne också. Nu får ni hålla tummarna för att min läkare är bra för jag är trött på inkompetenta människor! Heheh bra stressinlägg här men aja, ha det bäst! ♥

11 svar på ”Ett litet snabbt stressinlägg innan jag drar”

  1. Ska bli supertrevligt att träffa dig också! Hoppas du kommer att känna dig nöjd med din läkare! Vi ses om en stund!
    Kram

    Svara

Lämna en kommentar