Ett perfekt avslut på en lyckad vecka

Copyright@Ninni Undén

Okej, det är en dag kvar på veckan men ändå! För ovanlighetens skull har jag gjort något varenda dag den här veckan och varit ute och träffat folk. Förutom jobb, vattengympa och afro dans blev det dessutom att fika och gå på långpromenad med Nathalie. Hur mysigt som helst! Sen på onsdagen åkte jag in till Stora Essingen och träffade Max och pappa. I fredags var jag i Gamla stan och åt middag med Filip på De Svarta Fåren. Ikväll träffade jag Ange, Natta och Danny. Vi åt på Mongolian Barbeque inne vid t-centralen och svullade på den goda buffén. ♥ Jag har bestämt mig för att skita i mina farhågor och gå ut och ha roligt. Jag mår bra av att göra saker och av att vara med folk som ger en energi och gör en glad. Den där tråkiga tjejen som sitter isolerad hemma är inte riktigt jag egentligen så nu är det dags att låta sociala Ninni visa sig.

Jag trodde att jag skulle vara utslagen nu efter allt detta men tvärtom är jag både gladare och piggare. Tänk att det där svåra skulle vara det rätta att göra. Visst missade jag 2 möten av att det blev för mycket men jag tror att jag kan lyckas balansera allt så småningom. Jag behöver bara lära mig att använda och kolla i en kalender så att jag inte glömmer saker.

1 svar på ”Ett perfekt avslut på en lyckad vecka”

Lämna en kommentar