Ett superbra tips för de som vill ha längre hår!

Jag har tipsat om den här produkten förr men känner att det inte skadar att göra det igen. Ricinolja i håret är verkligen super! Visst känns det lite skumt när man läser att det är ett laxeringsmedel men den kan verkligen göra underverk. Skippa att dricka den äckliga och tjocka vätskan och massera istället in den i hårbotten för att sedan ta ut det i topparna. Ge dig själv en liten stund till att verkligen knåda och massera i hårbotten så att du ökar blodcirkulationen. Ha det sedan kvar i håret en halvtimme minst innan du tvättar ut det med schampo och balsam som vanligt. Själv föredrar jag att ha i det ett par timmar åtminstone, då känns det mer som att håret verkligen har sugit i sig det mesta.♥

Ricinolja kan du köpa här!

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

9 tankar på “Ett superbra tips för de som vill ha längre hår!

 1. Sv: Då får jag börja göra det, så att jag blir cool! 😀

  Jag ska prata med bup om hur jag mår, speciellt om det med att det bara känns som om att jag drömmer hela tiden. Kan bero på psykiska problem och på stress, men jag hoppas det finns någon lösning ):

 2. Köpte den där för ett tag sen & märkte ingen skillnad alls 🙁
  Slutade efter att jag dessutom såg i tidningen att de skrev att användning av den kan ge finnar och irriterad och skadad hud i hårbotten :s Creepy! Ville bara varna lite (;
  My recent post jag har blivit brunett!

 3. Det ska jag testa hört massa som gjort det & att de har funkat bra, men även folk som inte alls tkr de hjälpt men tror man måste prova det själv för ger nog olika effekt, alla är vi olika! Har för mig att det finns på apoteket om jag inte är helt ute och cyklar?

  grym blogg förövrigt!

  kram

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥