Everyday I fight a war against the mirror

Copyright @ Ninni Undén || Everyday I fight a war against the mirror

Jag äcklas av mig själv och mitt utseende. Det känns som om att jag har gått upp ytterligare 20 kg även fast att jag inte har ätit mer än vanligt. Jag kan nästan se hur all fett åker igenom kroppen för att sätta sig på armarna och benen istället för att sätta sig på det obefintliga brösten. Finnar och pormaskar verkar härja på ansiktet och ryggen där de sätter sig för att stanna. Jag är en vandrande grå och tråkig blobb som endast står ut lite då andra märker mina fula brister. Jag vill spy upp allt som finns i magen från igår och alla andra dagar, det känns som om att all mat sitter kvar i kroppen och trycker ut magen så att den ser svullen ut. Jag vill ändra på mig, ändra på allt som är mig. Äcklig, ful och tråkig är orden som ekar i mitt huvud. Jag behöver en stor förändring och det är nu. Om jag hade råd så skulle plastikoperation och fettsugning ligga högst upp på ” att göra – listan”.

Jag känner hur min själ kryper under huden, den försöker rymma ifrån den hatade kroppen som den är instäng i. Min kropp är som ett av de mest tuffaste fängelser, det finns inget sätt att ta sig ut på och lidelsen av att bara vara där räcker för att bli psykiskt uttömd. Skriken ekar i fängelsets hålor, smärtan blir outhärdlig. Jag vill inte se mig själv som jag gör…

~Skrivet 29 juli 2010 16:56 ~

Varför gör det fortfarande så ont?

16 svar på ”Everyday I fight a war against the mirror”

 1. åh så synd att du tänker så om dig själv när det verkligen inte stämmer,du är jättesöt och fin,jag menar det verkligen. Men jag vet hur det är,har lust att slå sönder min spegel när jag ser mig själv i den.

  Svara
 2. Det är så synd att du känner så om dig själv. Du är verkligen jätte söt. Och enligt vad jag sett på din blogg så verkar du som en helt underbar tjej. Försök börja träffa någon som du kan prata med? Jag lovar att du kommer må mycket bättre om du får hjälp.
  Du är verkligen tjock ful eller äcklig. Du är hur söt som helst och verkligen inte tjock !!!!!!
  ta hand om dig själv tjejen !

  Svara
 3. Know the feeling, men du har ingen anledning att tänka så om dig själv!
  Skulle dö för att se ut som du , seriöst du är perfekt!
  Jag skulle aldrig kunna ha dina kläder, skulle se ut som en fet ko x)
  Och att du som väger ca 20 kilo mindre än mig känner dig TJOCK när jag för det mesta känner mig helt ok, det är inte bra =(
  Det är bara hjärnan som spökar, du ser inte själv hur fin du är<3

  Svara
 4. Säg inte så, jag tycker att du är jättesöt.
  Ha självförtroende, du är sjukt snygg och jag tycker att du ska vara stolt över ditt utséende.

  Kram!

  Svara
 5. Du är vackrare än vad du tror, säger som tidigare männikor att det är synd att du uppfattar dig själv så… för det är inte sant, du är fin! inse 😀 du är inte ful, äcklig osv, nej ! Lär dig tycka om dig själv, när du börjar trivas med dig själv kommer du garnterat att bli lyckligare! 😀 försök tänka posetivt, du har säkert något som andra bara kan drömma om. 😀

  Take care! :3

  Svara
 6. Det är synd att du tänker så om dig själv, för du ska verkligen inte äcklas av dig själv. Du är hur fin som helst, (till och med så fin, att jag önskar att jag såg ut som dig), och du verkar vara hur trevlig som helst.

  Hoppas att du en dag mår så bra att du känner hur självförtroendet bara forsar genom din kropp, för det förtjänar du <3

  Svara
 7. Du är jätte fin! raka motsatsen till det du skriver! Du behöver inte alls känna så om dig själv, det du ser i spegeln är ingen sanning, du har bara dåligt självförtroende! Det borde stå högst i din göra lista! Känn inte så, va nöjd med dig själv o se livet från den ljusa sidan! Gott och ont finns men fokusera på allt bra! ^^

  Svara

Lämna en kommentar