Fem saker jag älskar med sommaren!

Nu när vi faktiskt har gått in en hel vecka i Juni kan vi nog glatt säga: DET ÄR SOMMAR! Fast det kanske inte känns som det efter idag då det har spöregnet och blåst som bara den. Ofta brukar jag slösa bort sommaren med att klaga på allt som är fel så därför tänkte jag ta upp några saker som är helt rätt.

Fem saker jag älskar med sommaren!

Vad jag älskar med sommaren:

1. Sol, sol och SOOOL! Okej vissa somrar är verkligen värdelösa men när de inte regnar bort är jag i himmelen. Jag är ett lejon. Jag lever på sol, värme och ljus. Varför föddes jag i Sverige för? Under vår, höst och vinter är allt piss. Sen kommer de där korta sommarmånaderna och livet känns lite lättare helt plötsligt. Att ligga och jäsa ute i solen är kanske inte det mest hälsosamma man kan göra men det ger mig så himla mycket energi. Jag känner mig som en helt annan människa om jag får ligga och snooza ute i solen.

2. Det finns alltid en ursäkt till att äta glass. På sommaren spelar det ingen roll om det är vardag eller inte. Inte heller behöver man fira något. Glass är alltid godkänt på sommaren.

3. JORDGUBBAR. De är röda, de är söta och de är gudomligt goda! Jordgubbar är så fruktansvärt mumma att jag kan vräka i mig det varje dag. Sommar = svenska jordgubbar och de är de bästa! Jag håller tummarna hårt som bara den för att det blir ett bra jordgubbsår nu så att vi slipper dyra priser.

4. Naturens skönhet. Allt blir grönt och levande. Vackra fjärilar fladdrar runt och söta humlor buzzar runt i sin lugna takt. Blommor blommar ut och allt doftar så otroligt gott. Att höra alla syrsor spela sin musik mitt i natten ger mig en magisk känsla i kroppen. Allt känns bara så fantastiskt!

5. Jag fyller år. Att bli äldre känns inte lika lockande längre och födelsedagar är inte så roliga som de var när man var liten. Men ärligt talat, vem försöker jag lura egentligen? Jag älskar att få uppmärksamhet och jag älskar att få presenter. Spoil me more please. ♥ ♥ ♥

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna en kommentar