Fick hem lite awesome stuff på posten idag!

Åhå, fick lite grejer när jag kom hem idag btw! ♥ Två dögulliga halsband från Tradera, kortet från GEMINA ARTS (som är ännu snyggare irl) och en liten söt katt som morfar hade köpt åt mig när han var här helgen. Jag har verkligen världens bästa och mest omtänksamma morfar som jämt skämmer bort mig och hjälper mig med ekonomin. Så himla gulligt av honom att tänka på mig och visa det genom en sån här gest! Åh, va jag saknar honom nu. ♥ I veckan kommer fler saker att dimpa ner i vår brevlåda adresserat till mig! Tradera är verkligen farligt och beroendeframkallande… Hittar så mycket billigt som jag vill ha.  😳

6 svar på ”Fick hem lite awesome stuff på posten idag!”

  1. vilken snäll morfar! =)
    tradera är verkligen as farligt, när man har ett "flow" å hittar as bra billiga fin grejer

    Svara

Lämna en kommentar