Fika på Smökransen och mysig promenad längst Österskärs havsbad

Fika på Smökransen och mysig promenad längst Österskärs havsbad

Idag har jag fikat med dessa mysisar på Smörkransen i Åkersberga Centrum. Mucho trevligt! Jag kom på idag att jag borde lyssna på min chefs råd att ta lite ledigt från dataskärmen. All min lediga tid från datorn spenderas nästan alltid med Jocke så idag bestämde jag mig för att faktiskt ringa upp en vän för en gångs skull. John var redan på väg till centrum för att träffa Kajsa och Marcelo så jag fick tränga mig på. Sen kom även Emma och vi gick sedan ut på promenad bort till Österskär. Det var jättemysigt trots det knäppa Aprilvädret med hagel och snö. ♥

Fika på Smökransen och mysig promenad längst Österskärs havsbad

Imorgon ska jag och den här snyggingen börja springa igen! Det ska bli så skönt för om det är något som jag alltid fuskar med så är det just konditionen… Förra året körde vi med appen Zombies, run! och nu ska vi köra den igen. Vi både märkte en stor skillnad väldigt snabbt så jag känner mig taggad på att komma igång igen!

Lämna ett svar