Finbesök, gottis, Asti och filmmys

I fredags fick jag finbesök av min kusin Sofia! Vi hade det mysigt, svullade en massa gottis, drack Asti, såg på gamla Asterix och Obelix samt Neverland som faktiskt inte alls var så bra. Men lika mysigt var det ändå och det blev så många skratt att det räcker och blir över för ett tag framåt. Nu är jag ensam och borde städa bort allt kaos i köket som växer upp igen så fort det försvinner. Men jag är ju så himla trött! Egentligen vill jag ut och gå i det vackra höstvädret men jag vågar inte gå själv och vet inte ens vart man skulle kunna gå. Längst kanalen kanske? Nej det blir nog en sån där lat dag då all ens tid går till att försöka övertyga sig själv om att sätta igång med städningen medan man sitter vid datorn eller går och lägger sig igen.

Kattuppdatering: Zelda gömmer sig knappt aldrig längre och har börjat äta mer än vad hon brukade göra på katthemmet. Hon leker dessutom jättemycket nu så hon verkar börja känna sig rätt hemma. Vega är en svårare nöt att knäcka men nu ska jag börja ge henne medicin i maten 2 gången om dagen så förhoppningsvis mår hon lite bättre snart. Att vara lite småsjuk kan ju vara en stress i sig. Men glädjande nog äter hon bra och vågar gå på toa när hon behöver det så det funkar rätt bra.

3 svar på ”Finbesök, gottis, Asti och filmmys”

  1. Jag är likadan, vill ut och gå – men vart? Tänk om man tappar bort sig!! D: Vi får helt enkelt gå på flera promenader tillsammans (;

    Roligt att det går framåt med dina små gosbollar! :3

    Svara

Lämna en kommentar