Firar årets långfredag genom att jobba med min bloggdesign och Xara 3D Maker

Copyright@Ninni Undén

Wazzzzuuup? Jag har velat skaffa Xara 3D Maker länge nu så när jag såg att den reades ut så passade jag på att köpa den. Att ladda ner just program och försöka hitta aktiveringskoder är liksom inte riktigt min grej. Men nu är den äntligen min och jag kan fortsätta att leka lite medan jag försöker lära mig hur det funkar. Min hjärna har inte riktigt vaknat ännu så än så länge känns det lite trögt. Försöker även samtidigt hitta på en header till bloggen men som ni kanske ser så hamnar jag hela tiden på fel bana och gör annat som inte skulle kunna passa in. När det ena funkar så funkar inte det andra och den där nödvändiga röda tråden klipps av om och om igen. Det blir hela tiden för stökigt och rörigt eller för stelt och tråkigt.

Jag försöker att hålla mig till ett tema när det gäller designen men jag dras jämt till flera olika. JAG KAN INTE FOKUSERA. Det är helt omöjligt. Just nu tänker jag på att borde spela WoW, se på Fairy Tale och Hunter x Hunter 2011… men när jag väl gör det så vill jag istället sitta med designen eller göra olika 3D texter som jag försöker att göra nu. Åh, mina i-landproblem. ♥

Hoppas att ni får en awesome fredag babes! På onsdag ska jag bli tatuerad, pepp pepp pepp!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. GeMina Arts

  Sv: Ja det känns verkligen bra att det börjar lossna med körningen! 🙂

 2. Sv: Jag åt & drack för mycket sötsaker, som gjorde att tungan på något sätt hade fått ett öppet sår..blä! 😛

 3. Johanna Sparv

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH skrek jag bokstavligen ut när jag kom på att DU SKA GADDA DIG SNART!!!!
  Så jävla AWESOME!! :DDDD Jobbar då, men ska försöka komma ner och hälsa på dig och se hur du mår under nålen 😉 <3

 4. Åh jag måste också ordna en ny header till min nya design men det väntar nog tills söndag, alternativt imorgonkväll!
  Spännande med tatuering :D!!!

Lämna ett svar