Förkylningen kom, gick och kom sen tillbaks igen

Copyright @ Ninni Undén || Förkylningen kom, gick och kom sen tillbaks igen Copyright @ Ninni Undén || Förkylningen kom, gick och kom sen tillbaks igen

Jag trodde att min kropp hade bestämt sig för att bli frisk nu men icke sa Nicke! Jag började känna mig rätt bra i början av förra veckan men, bestämde mig för att hålla mig från träningen för att minska risken att falla dit igen. Det hjälpte inte så mycket tydligen… Jag hann med en kort joggning igår och på morgonen kunde jag känna hur förkylningen började smyga sig på igen. Nu ömmar det återigen både i halsen och i öronen. Är det någon därute som verkligen inte vill att jag ska träna och har lagt en förbannelse på mig eller vadå? Antingen är jag sjuk eller så har jag för ont. Alltid är det något.

När den här veckan är slut har jag äntligen semester. Jag har inte tid, ork eller lust till att vara sjuk! Förra veckan var jag så himla positiv att det nästan kändes lite galet och jag skulle gärna vilja fortsätta på den banan. Att vara sjuk gör det lite svårare för mig att låta bli att vara bitter och negativ. Träningen är väldigt viktig för mig så det är såklart otroligt irriterande att alltid bli stoppad för att ens kropp säger ifrån jämt och ständigt. Jag behöver röra på mig!

Kunde inte förkylningen ha hållit sig borta? En gång räcker gott och väl. Men vem vet, kanske vaknar jag upp imorgon och är helt frisk och kry! Jag tycker att vi alla håller tummarna för det. Jag vill kunna njuta av de 3 veckorna jag har och utnyttja dem till fullo! Jag vill äta alldeles för mycket glass, grilla, festa, dansa tills att jag storknar, sola, sova och vila så mycket som min kropp behöver. Jag har verkligen längtat efter den här semestern. ♥

Spara

2 svar på ”Förkylningen kom, gick och kom sen tillbaks igen”

Lämna en kommentar