Förlåt!

Förlåt min kära läsare och bloggvänner, jag har syndat ännu en gång och gjort en ny design.. igen. Det hela började med var att jag inte fann något tycke för min före detta header. Jag letade och pysslade men hade svårt för att komma på något bättre, men så hittade jag denna som jag tyckte såg helt okej ut. Såklart så passade den inte till den gamla designen och sedan var jag även tvungen att minska sidan lite för att det skulle bli mer proportionellt. BAAAAM! Så blev det helt plötsligt en helt ny design, det kliade i fingrarna så jag kunde inte låta bli. Temat fick bli något som jag inte har testat förut, svart och tja.. grönblått…? Eller kanske mer blått? Jo nu när jag kollar igen så blev det nog faktiskt blått, under natten så såg det lite grönt ut men jag såg nog lite fel tror jag.

Nu ska jag nog leta efter lite fel och om jag har glömt bort att ändra på något. Ska nog kanske byta min ”profilbild” eller vad man nu ska kalla det för, ska kolla om jag kan hitta någon som passar in bättre. Det känns som att det kanske blev lite trångt för texten men det är kanske okej, eller? Jag behöver nog lite konstruktiv kritik, alltså inget ”den är ful PUNKT utan något som ger mig mer tips på hur jag kan förbättra den.

Vad tycker ni om den nya designen?

9 svar på ”Förlåt!”

 1. Jo jag brukar försöka få fram det fina ur små saker, som folk annars inte lägger märke till. Fast sen redigerar jag ju bilderna lite grann bara för att göra själva bilderna intressantare :3

  Din design fångar ögat direkt! Och den är varken rörig eller dåligt gjord, det krävs talang ;D

  Svara
 2. Jag tycker att designen och headern är jättefin, men jag tror att det hade varit bättre med en annan profilbild som passade bättre ihop med de nya färgerna.

  Svara
  • Jag tycker absolut att bilden passar. Jag gillar verkligen kontrasten mellan den mer konstnärliga hedern och men "vanliga" profilbilden. Jag tycker verkligen inte att det är ett problem att de inte är i exakt samma färg.
   Du har gjort ett jättebra jobb! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar