Från bloggspace till wordpress

Nu har jag använt bloggspace i några år och det känns som att det börjar komma till sitt slut. Efter att bloggspace gjorde om hemsidan ännu en gång så la de till överdrivet mycket reklam på ställen där det inte alls passade in. Jag som har väldigt lätt för att störa mig på saker blev såklart irriterad och kände att det kanske var dags att byta ändå. Jag har velat ha wordpress ett bra tag och tänkte ge det en chans nu. Jag gillar egentligen inte förändringar och vill hellre hålla mig till det gamla, men kanske så ska jag släppa taget?

Nu i början så kommer jag nog kanske att kopiera in några inlägg från den gamla bloggen, bara för att få slippa den här nakna känslan som jag får när allt blir nytt. Sorgligt nog så kommer ju inte kommentarer osv. med men det får jag väl leva med.

Önska mig lycka till!
Jag hoppas att jag klarar av att förstå mig på den här sidan.

4 svar på ”Från bloggspace till wordpress”

Lämna en kommentar