Från brunett till lila hår

Äntligen har jag färgat mitt hår lila!

Från brunett till lila hår

I torsdags var det äntligen dags för mitt första steg mot hårfärgen jag så länge har längtat efter. Jag har velat länge. Att betala sjukt mycket för en blekning hos en frisör är ingenting som mitt snåla hjärta slår för. Att göra det själv känns inte längre som ett alternativ för mig heller. Jag har inte färgat mitt hår på många år nu och jag har äntligen lyckats få bort allt det slitna så jag vill inte ta för stora risker. Men jag har länge inte känt mig helt som ”mig” i mitt bruna hår. Jag vill ha lite galna färger ett tag till!

Från brunett till lila hår

Första färgningen gick sisådär. Jag testade en av L’Oréals lila colorista washouts trots att det kändes lite som en russian roulette. Har läst rätt många dåliga recensioner av den och den verkar verkligen fästa sig sjukt olika på alla. Den fästes sig helt okej på mig men den saknade det där ”lilla extra” som jag ville ha. Den lila färgen såg olika ut i alla ljus så i vissa rum såg det väldigt lila ut och i andra såg det mer ut som lilagrå slingor.

Från brunett till lila hår

I fredags köpte jag istället en av Revlons färgbomber och jag blev så nöjd! Färgen fäste otroligt bra och det blev en väldigt snygg lila färg. Jag undvek att ta i rötterna men till min förvåning fäste den även SJUKT BRA även där det råkade komma på mitt bruna hår. Nu är det bara att vänta och se hur bra den sitter också. Om ekonomin tillåter det kan jag tänka mig att kanske byta lite mellan färgbomberna då och då. Jag har saknat att göra som i tonåren och leka med mitt hår! Och lila hår har jag velat ha länge. ♥

Spara

6 svar på ”Från brunett till lila hår”

  1. Men Ååååh vad snyggt! Vill också ha! Men har för starka pigment för att färgen ska fästa och blekning hemma tar inte så enda alternativet är just att göra det hos frisör. Men då måste vi först avfärga det svarta, sen bleka sen nya färgen. Lär ju gå på en förmögenhet. 😢

    Svara
    • Tack så mycket!! Ja fy, det lär ju kosta en hel del… Det är väl en lyx man får unna sig någon gång då och då. Det här var faktiskt första gången som jag färgade hos en riktig frisör. Det gjorde ganska ont i plånboken. 🙁

      Svara

Lämna en kommentar