Fyller 21 år idag!

 

Copyright@Ninni UndénJahapp, då var 21 år nu och jag kan redan se hur rynkorna börjar krypa fram. Jag har hört att ålderkrisar brukar inträffa när man fyller jämt men att fylla 21 är ju så himla värdelöst. Jag kan redan gå på Systemet, gå på krogen osv. så nu börjar det bli fattigt med nya förmåner när man fyller år. Samtidigt har jag det där typiska ”jag har ju inte hunnit leva livet eller lyckats uppnå något”- tänket och känner lite allmän ångest. Haha, livets humor alltså. </3 På insidan är jag fortfarande en liten tonåring, om ens det, så det kommer nog ta ett tag innan jag inser att jag inte bara är 20 år utom till och med äldre än det. Jag är vuxen.. typ.

 

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Sarah.Ensåndärknepigsläkting!

  Hahahahaha. Du är inte vuxen, du är fortfarande en litet bebis! Sofia och Lotta också. Ni kommer aldrig bli vuxna i mina ögon.

  <3

 2. Emmie ~

  Åh, grattis Ninniiii! 😀 Hoppas du får en massa fin födelsedag! ~<3

  Jag skulle vilja skicka ett brev till dig, vågar man fråga om vilken adress man ska skicka till? Du får gärna svara på min mail om du vill. ~

 3. aliengirl- life with autism and art

  Hahaha, känner mig samma sak. Inuti så är jag en skitunge full med bus & fjanterier, men jag är mig själv & jag gillar att jag är det. ^^

 4. rebecka

  grattis! hoppas du får en underbar födelsedag 🙂

 5. Linnéa

  Grattis 😀 Hoppas du får en bra dag!

 6. Sofie

  VI DRAR TILL NEVERLAND BBY!
  Grattis igen, saknar dig också sjukt mycket ju <3

 7. Moa

  åh grattis! 😀 allt bra? 🙂 kramis

 8. Johanna Sparv

  Grattis min finaste ninja! 😀 Vi får ses snart, ska lista ut något jag kan köpa till dig i födelsedagspresent 😉 hoppas du fick en fin fin dag! <3<3

 9. Melinda

  Jäääääääääättteeeeemycket grattis i efterskott!! 😀 <3

Lämna ett svar