Fynda din sommaroutfit med Rabbles kampanjkod

I samarbete med Rabble.

Fynda din sommaroutfit med Rabbles kampanjkod

Att ha ett budgettänk har alltid varit otroligt viktigt för mig. Jag älskar att skaffa mig nya kläder och skor men jag hatar verkligen att förlora pengar. Förut levde jag endast på bidrag och när jag fick jag jobb fick jag inte precis 25 000kr i månaden om man säger så. Det har lärt mig att handla smart så att jag kan spara mycket trots att jag unnar mig saker. Om man kommer hem till mig ser det inte så särskilt fattigt ut men det mesta är faktiskt riktigt smarta köp. Jag köper knappt något för fullt pris längre.

Därför tycker jag att Rabble är så himla bra! Rabble är en samlingsplats för rabattkoder, kampanjer och erbjudanden för alla möjliga kategorier. På deras sida och på deras app får du även exklusiva rabatter och kampanjer hos populära butiker och tjänster. Ladda ner deras app i mobilen så att du inte missar chansen att spara pengar som du istället kan spara undan. Deras app finns både i App Store och Google Play.

Nästa gång du ska köpa kläder, handla mat på nätet eller skaffa nya skor – Kolla Rabble först!

Fynda din sommaroutfit med Rabbles kampanjkod

Letar du efter den perfekta sommaroutfiten?

Look no more! Just nu har Rabble en exklusive NA-KD rabattkod där du får 20% rabatt på ditt köp hos NA-KD.com. Passa på, det gäller endast till den 11 Juni! Det finns jättemycket fint som passar till sommaren. Jag själv blev totalt förälskad i dessa klänningar. Om jag bara inte hade lovat mig själv att inte köpa något nu när jag ska flytta… Jag vill ju ha alla! Speciellt ”koftklänningen”. Hur mysig ser inte den ut?! Och den gröna halvt transparenta är too die for. Att köra på blommigt känns också så perfekt som det kan bli till när solen kommer fram. Okej jag erkänner mig skyldig. Det finns typ minst 30 klänningar jag vill ha.

Om du inte vill köpa till dig själv kan du ju alltid köpa till mig! Jag vet att det är en total long shot men man kan ju alltid försöka. Jag ska försöka planera in min budget och se hur mycket jag kan spara undan till lägenheten. Jag har ju sparat ett tag nu till diskmaskin och nya möbler. Om jag har tur har jag fortfarande lite utrymme för lite mer sommarkläder. Man kan ALDRIG ha för många sommaroutfits.

Asså damn, jag blev verkligen sugen på att skaffa en massa sommarklänningar nu!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar