Ge mig mer Shoyu Ramen nu!

Copyright@Ninni Undén

Idag har man ätit gott efter en lång tur på stan. Jag och Filip har bytt roller så det är alltid han som tvingar med mig på shoppingturer. Min kropp verkar demonstrera och träningsvärken som startade igår har blivit helt galen idag, Det gör så ont i rumpan att jag knappt kan gå längre… Började faktiskt bli lite orolig när det var dags att gå av tåget och gå hem. Det sa stopp.

Men det är det värt när man får äta Shoyu Ramen på Ki-mamma! Helt sjukt gott ju. Kanske var det just därför som jag råkade åka in till Östra station 1 timme för tidigt, hmm? Kroppen kände det på sig och lät mig gå genom alla affärer tills att en stor slev med sojabuljong rörde munnen. Mmmh. Vill ha mer. NU. Näh nu blev jag galet hungrig igen också.</3

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Becka [fotoblogg]

    Åh så mysigt.
    sv: Nämen åh så glad jag blir, verkligen. Tusen tack finaste du!
    Höstkramar. ♥

Lämna ett svar