Get back up and never give up.

Ibland så förstår jag inte på mig själv. Nej nu ljög jag, jag förstår mig aldrig någonsin på mig själv. Jag går emot mina känslor och pressar mig själv för att stå ut trots skam och rädslor, för att försöka komma över vissa saker för en gångs skull. Men det blir aldrig bättre utan rättare sagt sämre, inte med allt men med mycket. Nu sitter jag här med ångest, ånger och skam som sliter i mig. Varför gjorde jag så? Det känns som att jag har skämt ut mig inför hela världen med min fula nuna och tråkiga attityd. Jag borde inte tillåtas att visas upp på stan, på bilder eller i skolan. Jag skämmer bort mig själv och gör det bara jobbigt för de andra. De blir uttråkade, irriterade eller skadeglada för att de kan skratta åt mig ännu mer. Jag är en skamfläck.

Men imorgon så kommer jag att fortsätta pressa mig själv ändå. Jag skulle aldrig ge upp, eller hur? Även fast alla ben i min kropp skriker åt mig att göra det.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Dianaa

  sv: tack sötnos 🙂

 2. e S o h

  sv: samma här! Hade inte bra betyg i högstadiet och det hade mina systrar. Så nu vill man visa dom att man kan liksom! De som göre så jävla stressigt om det går åt skogen ;o det är sista chansen nu..

  Ja men typ! Skulle vara bra underbart 😀 Har inte varit utomlands på flera år!

 3. melinda

  sv: Jag måste sluta titta på det, blir så rädd och töntig, jag får typ panik sen när det är mörkt och alla sover utom jag..

 4. Mel

  Du klarar det finaste du!

 5. Linnea

  sv: tack 😀 händer idag då ?

 6. Becca

  sv: Bara kanoners lite trött bara!! 🙂 Men va fan de är ju fredag imorgon 😀 veckan har gått otroligt fort.. hihi.. Har du några planer för helgen?? 😀

 7. Becca

  sv: Inte så mycket, ta de lugnt och kanske dricka en öl 😉 hihi!! Har du haft en bra dag?? 😀

Lämna ett svar