Gick på bio med finaste idag!

 

Ända sedan barnsben har jag älskat Tintin så att tveka på att se denna var ingen möjlighet. Trehörningens hemlighet var inte helt som originalet, vilket det aldrig är, men den var jävligt bra ändå faktiskt! Jag är kanske lite barnslig men jag älskade filmen och avgudade som vanligt kapten Haddock, han kommer alltid vara min favorit. Den var faktiskt väldigt bra gjord också och 3Dn var inget att klaga på enligt mig. Kort sagt: Sevärd. Sedan är det också alltid lite extra mysigt när man åker till Heron City. Varför vet jag inte men det är väl någon sorts nostalgisk känsla. Det blev en helmysig kväll med Julian helt enkelt.

9 svar på ”Gick på bio med finaste idag!”

  1. Hört att mycket av det som är rasistiskt fått plockas bort från originalet. Däremot när man var liten fattade man inte det.

    Svara
  2. Åh, den vill jag se! 😀

    Sv: Förstår inte vad det roliga med att hacka folks konton är o_o
    Och jag såg att det ändrades för dig att du senare blev i ett förhållande med honom igen. Min tanke var ; "wuuut?! Dom har väl inte gjort slut", haha ):

    Svara

Lämna en kommentar