Give me give me give me!

 • Inläggskategori:Beautyblog
 • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer
 • Lästid:2 min. lästid

 

Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv ”närings-boost”. ” – Låter som något som vore perfekt för mitt hår! Visst funkar olivolja sjukt bra men jag älskar verkligen att ta hand om håret lite extra och lyxa till det.

 

 

 

 

 

En unik problemlösare i pulverform mot blemmor och skavanker. Med en hög koncentration av aktiva ingredienser som döljer och förebygger orenheter. Berikad med näringsämnen som gör huden mattare och är bakteriereglerande, inflammationsdämpande, lugnande och fuktgivande. Titandioxid ger ett naturligt UV-filter och ger tillsammans med naturliga mineralsalter en nyans med god täckande effekt på ojämnheter. ” – Om den funkar skulle det vara super! Det är så sjukt svårt att dölja blemmorna… eller så är jag bara ruskigt dålig? Känns i alla fall som att foundation och puder bara gör det värre men jag klarar inte riktigt av att sluta använda det heller.

 

 

Pure Effect Eyes reparerar och stimulerar hudens fibroblaster som återuppbygger kollagen. Naturligt sojaprotein tillför huden viktig näring och fukt. Rosenextrakt jämnar ut existerande linjer. Mörka ringar och svullnader minskas med hjälp av ruscogenine och teobroma kakaoextrakt. ” – Har testat tepåsar och allt sånt där men jag ser fortfarande alltid så extremt sliten ut på grund av mina mörka ringar under ögonen. Känner mig lite desperat faktiskt! Någon som har testat någon bra produkt för ögonen som rekommenderas? Det är ju inte så kul att köpa något som inte funkar.

 

 

 

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. celine

  fin design! inspiration av keela/caty/hofh?? 🙂

 2. celine

  sv; ja så kanske det är! 🙂

 3. Lotta

  Sv: Tack så jättemycket! =) Allt bra med dig idag?? 🙂

Lämna ett svar