Glad midsommar i efterskott!

Copyright@Ninni Undén

Hoppas att ni har haft en fantastisk midsommar! Min har i alla fall varit väldigt fin. Vädret var rätt mulet och det blev ruskigt kallt inpå kvällen men efter några shots bestående av Jäger, Vodka och nubbar glömdes det för det mesta bort. Jag var borta i Skärgårdsstad där jag hängde med Denice och hennes kompisar. Det kändes lite läskigt och akward då jag inte kände någon förutom Denice, men alla var så trevliga att det inte gjorde någonting. Det mesta släpper ju när folk langar nubbe efter nubbe och försöker supa ner en, haha! Sen hjälper det mycket på traven när folk ger en massa komplimanger, it always works on me.

Sömnen blev ju lite sådär, men jag lyckades ändå sova ett par timmar utan någon sömntablett. Dock klarar min kropp inte alls av att sova i en soffa så nu längtar jag sönder till min egna säng. Fy va skönt det ska bli att sova inatt! Det hjälpte inte heller att jag fick kramp i benet vid 4 – 5 tiden på morgonen och fick hålla mig från att skrika. Det har hänt mig många gånger de senaste månaderna men just den här natten var värre och höll på längre än någonsin. Kul när en annan snubbe ligger skavfötters med en medan två andra slaggar nedanför. Annars var det en lyckad midsommar! Vad hittade ni på för skoj?

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. cyber- animator and artist

    Sv: tack så mycket. 😀

  2. yolanda

    Härligt att du har haft det bra! <3

Lämna ett svar