Glad valborg på er finisar!

Förhoppningsvis sitter vi i Rålis och njuter av solen ikväll! Vädret verkar bli kanonbra här i Stockholm så det känns mer mysigt  att sitta på en gräsplätt än att sitta på en krog där man ändå inte kan höra vad andra säger. Har ju även gått i Rålambshovsskolan som ligger väldigt nära så man stöter kanske på någon man känner. Inte för att jag var så omtyckt i den skolan men i alla fall. Tror knappast att någon känner igen mig heller så det gör väl detsamma. Har ni hittat på någonting att göra än? Antar att många drar till Uppsala som vanligt.

11 svar på ”Glad valborg på er finisar!”

 1. Hejsan jag har hittat två bilder jag vill ha i min header … jag ska photoshoppa ihop dom osv. Men jag har ingen aning om hur man sätter in header osv…
  Asså jag behöver enbart ha hjälp med att sätta in den. inget annat. 🙂
  jätte trevligt om du kunde hjälpa mig!
  Glad Valborg på dig sötnos!
  Kram
  My recent post Valborg!

  Svara
 2. Min valbort: 11 timmars jobb och inventering!
  Hoppas din blev mycket bättre och att du fick njuta riktigt ordentligt av solen! (:

  Svara

Lämna en kommentar