Google Cloud Summit Stockholm

Google Cloud Summit Stockholm

Idag var jag på Google Cloud Summit! Det är den första konferensen jag någonsin har varit på så det känns som att jag nådde en liten milstolpe idag. Jag vet inte varför men det får mig att känna mig lite mer vuxen på något sätt. Det får mitt jobb att kännas ännu mer på riktigt liksom. Det kanske låter fånigt men det är något jag har längtat efter länge. Dessutom är det ju otroligt spännande!

Google Cloud Summit Stockholm

Det är ju så kul att lära sig nya saker och få lite bättre insights. Jag känner mig inte så jätte insatt på Google Cloud men till och med jag satt klistrad framför en av föreläsningarna. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge men det blir nog fler konferenser att gå på i framtiden. Jag och Patrik ska till exempel gå på WordCamp i November och jag längtar som bara den! WordCamp Stockholm är den största WordPress konferensen i Sverige och kommer att handla om…”trumvirvel”…. WORDPRESS! Kan det bli bättre eller? I don´t think so.

Idag kommer jag att somna gott. Det har varit en bra dag. ♥

Spara

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥