Gott nytt år i förskott!

Mitt horoskop ser ju ljust ut så nu är det dags att tagga inför nyårsafton! Idag efter jobbet åker jag direkt in till stan för att möta upp min älski Sofie i t-centralen där vi tar tåget till en annan del av Köping. Jag kommer hem den första Januari igen, troligtvis bakis och totalt slut. Ha ett grymt nyår allihopa! ♥♥♥

Copyright @ Ninni Undén || Gott nytt år i förskott!

Nyår verkar nästa kretsa kring dig, kära Lejon. Om du är värd/värdinna för en fest eller bara den som höjer stämningen ändå spelar ingen roll, alla dras till dig nu. En intensiv romans som kulminerar under nyårsnatten är långt ifrån otroligt, och överlag blir det en minnesvärd kväll. Sedan startar det nya året inte en minut försent och levererar roliga projekt, uppdrag och inte minst massor av romantik. Helgen ser ut att kunna bli lite extra speciell för dig och någon speciell”.

Källa.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Ida

  Ha det så bra nu!
  Svar: Jag har inte bestämt mig om jag ska ha några löften eller inte.

 2. LORISSA

  huu, hatar att vara bakis! Hoppas slippa 🙂

 3. ellen

  Gott nytt år finaste Ninni! <3

 4. Ida

  Hur länge har du haft dina piercingar?
  Fin blogg du har!

 5. Ida

  Gott nytt år!
  Svar: Tack för svaret, då det alltid är kul att veta hur gamla andras piercingar är 🙂

 6. Ida

  Hoppas att du får en bedårade dag!

Lämna ett svar