Grattis älskling!

 

Idag så fyller min älskade Julian 19 år! Han ska komma över till mig ikväll och få god mat, tårta och annat gott så att vi firar honom lite. Min present blir att jag betalar hans biljett till Close-up kryssningen som vi ska åka på imorgon med Sofie och Hannes. Det kommer nog att bli jättekul! Jag ska försöka att lugna mig lite med drickan och inte hälla i mig allt på en gång så att jag slipper det som hände förra fredagen, förhoppningsvis så har jag lärt mig min läxa även fast det har hänt ”några” gånger tidigare. Wish me good luck! Jag har ingen lust att må dåligt på en båt som gör en lätt illamående.

15 svar på ”Grattis älskling!”

 1. Nej så många kilo vill man absolut inte gå upp. Och så går man upp dem så himla snabbt men det är ju värre att bli av med dem. Hoppas verkligen att medicinen hjälper nu då så att du får sömnen du behöver.

  Grattis till din pojkvän! (:
  Låter ju riktigt kul att åka på kryssning. Ska hålla tummarna för att du lyckas ta det lugnt med alkoholen men du ska veta att jag tro på dig. Det kommer gå fint det där.

  Svara
 2. sv: haha ungefär så! Som tur är så lägger mamma alla klappar hemma hos min syster där vi brukar fira jul så jag slipper se dom 🙂

  åh va roligt grattis till honom 😀 hoppas ni får de toppen roligt på kryssningen. och de gör du rätt i att ta de lugnt med drickan, den kan förstöra massa!

  Svara
 3. Vad är Close-up för sorts kryssning förresten? Ska ni dela hytt med dem ni åker med? Skulle också vilja åka iväg på någonting nu, antingen en kryssning eller typ en lång weekend i Paris eller London.

  Svara
 4. sv: ja usch de är så omoget.. varför göra nån ledsen när man mår så mkt bättre av att ha gjort nån glad? :O
  haha men va, vilken konstig kommentar, makes no sense? ;p men tror dom flesta såna kommentarer bygger på avundsjuka eller nåt ..
  förstår bara inte varför folk lägger ner tid på att få folk att ta illa upp, så otroligt onödigt liksom.

  Svara

Lämna en kommentar