Happy birthday to me!

Den lilla flickan på bilden är nu 19 år gammal. Hur känns det? Som en liten besvikelse för det känns inte alls annorlunda, precis som förra året och året innan dess. Jag borde ha vant mig vid det här laget och slutat känna en massa förhoppningar men mitt barnasinne vägrar. Det finns en del fördelar med att bli äldre men ärligt talat så vill jag bara vara liten och ha kul igen. Tonåringslivet var ett helvete och övergången till vuxenlivet, som jag fortfarande är i, likaså. Det finns hemska och jobbiga minnen från barndomen också men det var ändå lättare att känna glädje för mer än vad man gör nu. Fjärilarna i magen kom alltid så fort något ”speciellt” hände och man längtade och såg fram till så mycket. Nu känns allt jobbigt, tråkigt och dött.

Min födelsedag kommer troligen att bli regnig och mulen. Det har alltid varit underbart väder när jag har fyllt år men i år blir det annorlunda, vilket ändå kanske passar in på mina känslor. Vi kommer inte att fira mig som vi brukar göra och jag har inte ens orkat med att försöka hitta på något. Det känns trist och lite smått deprimerande faktiskt.

(Jag föddes visserligen runt 04.00 men ah…)

9 svar på ”Happy birthday to me!”

  1. Grattis gumman :3 Jag hoppas dagen blir bra ändå, synd att du inte var här. Solen skiner och himlen är blå. Kunde bjudit dig på en picknik i skogen (y)

    Svara

Lämna en kommentar