Happy Halloween – År 2017!

Glad Halloween på er allihopa! Nu när man är vuxen och gammal blir det inte så mycket bus eller godis. Inte heller existerar det något som heter höstlov i min värld längre. It kind of sucks.

Happy Halloween 2017!

Men att fira Halloween kan ju faktiskt göra som gammal och grå också! I lördags var jag på Halloweenfest och den kommande lördagen ska jag på ännu en fest. Jag kan inte precis säga att jag är på något större festhumör just nu. På söndagen straffades jag för lördagens bravader och jag mådde minst sagt som jag förtjänade. Fy satan säger jag bara! Det är inte så ofta som jag får en baksmälla, men när jag väl får det är det riktigt illa. Jag kunde knappt röra mig utan att det kändes som att hela magen vände på sig. Hur många bevis behöver man innan man inser att alkohol inte är så särskilt nyttigt liksom? Bleh.

På måndagen vaknade jag upp och kände hur en förkylning var på g också. Såklart. Vad annars? Men jag kommer nog att tagga till igen när nästa lördagskväll kommer. Minnet är ju gott men otroligt kort! Fast jag kan nog faktiskt lova att jag inte kommer att dricka så mycket som jag gjorde den här helgen. Inte heller tänker jag lägga mig så pass sent på morgonen dagen efter eller lägga mig på tom mage.

Jag har lärt mig min läxa… Tills nästa gång. 😉

Happy Halloween 2017!

Jag var en skolflicka från vilken anime som helst

Det finns ju liksom alltid en tjej med rosa hår och rosa ögonbryn! Jag beställde skoluniformen från Wish förra året men den kom såklart alldeles för sent så den fick bli använd i år istället. Det var lite skönt att inte behöva sminka sig överdrivet mycket som jag gjorde förra året. Då var jag en rosa och lila döskalle och ni kan ju gissa hur bra sminket satt kvar på kvällen… Jag lyckas ALDRIG att hålla sminket kvar.

Det var hur som helst en superkul kväll med även lite mindre roliga saker. Jag vart supertaggad och sedan lite på mördarstigen. Det är ju inte en riktig fest innan man har hunnit både vara glad och förbannad, eller hur?

Hoppas att ni har/får en superbra Halloween!

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

2 tankar på “Happy Halloween – År 2017!

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥