Har hängt med den här bruden idag!

Åkte tidigare från Mando och träffade min fina Johanna idag! Vi kollade på Kvarteret Skatan (igen, det är ju bäst!) och myste. Jag blev ihjälpratad, hon tappade en gaffel på foten och började blöda, jag skrattade åt henne och sen åt vi i centrum. Jag åt en pizza äntligen efter att ha haft ett sug sjukt länge utan att göra något åt det, nomnom. Det var awesome som vanligt!

Har fortfarande ingen inspiration whatssoevah! Jag stör mig på designen och vill bli klar med den nya men eftersom att jag inte vet hur jag ska göra med headern så står jag fortfarande kvar på samma ruta. Det tar död på blogglusten som vanligt, men varför vet jag inte riktigt. Det kanske blir bättre nu när jag får tillbaks mina rutiner lite och får lite mer koll på maten. Btw, det verkar som att blogg.se strular överdrivet mycket igen så ibland kan jag inte svara eller skriva till er som bloggar där!Antingen kommer kossan fram eller så kan inte sidan hittas…

Glöm inte tävlingen som avslutas imorgon!

6 svar på ”Har hängt med den här bruden idag!”

  1. Det var näiz! Haha bäst beskrivning utav dagen! Tack för igår, och sorry för ihäl-pratningen 😉 <3

    Tycker din design är skit snygg, så du behöver nog inte känna någon press utöver att få den andra klar eftersom denna redan är grym 🙂 <3

    Svara

Lämna en kommentar