Hatisk mot världen

Idag är en såndär dag då jag är hatisk mot hela världen och dens befolkning. Jag vet att jag inte hatar varenda människa som existerar men just nu så stör jag i alla fall jag mig något så enormt på ca 99% av de jag känner och på de som befinner sig i min närhet. Alla är så nedlåtande och ska alltid behandla en som en idiot som inte kan något medan de uttrycker sig konstigt och säger saker som är ibland så himla efterblivna. Jag vet att jag inte är den mest intelligenta men ibland så inser jag hur dumma människor egentligen är.

Fast jag antar att jag överdriver som vanligt.

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Förstår vad du menar!
  Människan är egoistisk och gör endast saker för att gynna sig själv.
  Och genom att "spela dum" så skyddar man sig själv.
  Nedlåtande kommentarer osv är vanligt för att skydda sig själv emot sånt man själv känner.
  Känner jag mig dum så kallar jag någon annan dum för då mår jag bättre.
  Är man i ett sådant stadium så har man inte mognat men man tror lätt själv att man har det.
  Har man mognat så inser man att man inte ger sig på andra utan att man ska hjälpa varandra uppåt, för tillsammans är man starkare än ensam.
  Men alla når tyvärr inte till det stadiet, och de som nått till det stadiet hittar sällan andra människor som nått dit.
  Världen är orättvis, men man får försöka att bara skratta åt det.
  För vi kommer få ut så mycket mer av våra liv än alla omogna glin.
  PUSS! <3<3<3

Lämna ett svar

Stäng meny