Help me clean up this mess.

Det känns som att jag har blivit dränerad på min lilla ynka energi jag hade kvar, min ork är som bortblåst. Och nu så ska jag göra ett för mig gigantiskt projekt och städa mitt lilla rum. Mitt lilla rum där jag inte har någon plats för något och kan knappt röra mig fritt utan att något ramlar ner. Lådor och påsar med olika saker och kläder har lagts ut i uterummet men ändå så lyckas jag fylla rummet snabbt igen. Jag har ingen ork för det här men jag orkar inte heller leva i den här äckliga smutsen. Ångesten kommer ifatt mig med en väldans fart så fort jag försöker få ordning på allt, för jag vet redan innan att jag kommer att misslyckas precis som jag har gjort varenda gång innan. Det är kraven som skrämmer mig mest och det är därför jag gör mitt bästa för att undvika dem.

2 svar på ”Help me clean up this mess.”

Lämna en kommentar