High on drugs without taking any.

Idag så verkar jag ha vaknat i någon sorts drogdimma, hela jag känns vimlig och fumlig och nu så undrar jag om det är tröttheten som vill spela ut sig självt så att det känns som att jag är hög. Jag vet inte faktiskt, jag sitter mest här och försöker träffa rätt tangenter medan jag försöker fylla mitt tomma sinne. Jag verkar inte ha någon flyt just nu, igår så höll jag på att svimma efter 10 minuter på praktiken och idag känner jag mig helt lustig i kroppen. Allt är suddigt och det känns som att jag sakta ramlar fram och tillbaks från olika sidor lite väl mycket. Jag känner mig så himla konstig just nu men värre var det när jag var hemma och skulle göra mig iordning, att sminka mig var nästan en omöjlighet.

Men nu sitter jag här i skolan, trött som in i helvete och har en känsla av någon sorts fejkad droghet. Som tur var så fick jag skjuts till skolan, annars vet jag inte hur jag skulle ha kunna komma fram då jag verkligen ramlade åt sidorna hela tiden så fort jag tog ett steg. Nu undrar jag hur jag ska klara av den här dagen, skolan är till 15.30 och klockan 16.00 så ska jag på DBT-möte i Mörby. Förhoppningsvis så mår jag bättre innan dess så att jag klarar av det här, dagen slutar ju inte heller där precis. Mamma fyller år idag och mormor, morfar och Max kommer på beösk. Jag måste ha orken till att vara social och till att finnas där, jag bara måste.

Jag orkar inte känna mig så handikappad längre.

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. e S o h

  sv: Ja men precis 🙂 Då känns det lite mer som en anledning också, man sparkar sig själv i röven för att inte såra någon längre. och det hjälper ju en väldigt mycket 🙂 vilken tur att du träffade honom!

  Jag sluta för det blev väldigt mycket snack hemma, i skolan och hos min psykolog, jag orkade inte med att alla skulle prata med mig eller över analysera mig. så jag tänkte nu ska jag fanimig visa dom! Men var tvungen att ta väldigt mycket hjälp av min psykolog för att klara det och sen en dag kunde jag stå där och inte känns behovet lika mycket! Det kändes underbart att klara av något själv 🙂

 2. Anonym

  fin blogg, följa varandar via bloglovin?:D
  kraam

 3. Agness

  om jag inte fattat helt fel så vet du/ni inte vad tröttheten beror på.
  Kolla upp hypotereos?, de är sjukt svårt att upptäcka,
  och man ska helst till en som är specialist på hypotereos för sjukhusen
  har andra siffror än specialisterna:)

Lämna ett svar