Hon må sakna en tå, men hon är den finaste katten ändå!

Hon må sakna en tå, men hon är den finaste katten ändå! Ibland måste inläggen väl få börja med ett litet rim och dessutom så saknar hon ju faktiskt en tå. Knaskatten har inte alltid varit så smart… ♥

Egentligen tänkte jag skriva om något helt annat än min underbara katt, men just står det helt stilla i huvudet. Jag vaknade inte på rätt sida idag och min kropp mår fruktansvärt dåligt! Mår illa, har en jobbig spänningshuvudvärk, snorar som en riktig liten snorunge och är så trött att det känns som att jag ska falla ihop på golvet snart. Igår hade jag en massa idéer om saker jag ville skriva om men nu tog det stopp. Jag kan inte koncentrera mig eller knappt ens tänka med den här dumma huvudvärken. Jag som ska till sjukgymnasten efter Mando och träna, uuh. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! xoxo

2 svar på ”Hon må sakna en tå, men hon är den finaste katten ändå!”

Lämna en kommentar