~Höstkänslor~

På vägen hem förvånades jag av att jag fylldes med mysiga höstkänslor och för en stund fick jag pusta ut, jag mådde lite bättre i det ögonblicket. Löven har börjat falla och överallt vid stigarna fann jag svampar, mestadels oätliga men även en söt liten röksvamp. Jag vill ut nu och gå på jakt, känna höstluften blåsa i mitt ansikte och mötas av skogarnas underbara doft. Jag tror banne mig att en del av mig älskar hösten, i alla fall början innan det blir för kallt. Om det är något som får mig att må bra så är det att plocka svamp, det är något som jag avgudar och som väcker mitt barnasinne. Många av mina bra minnen kommer från svampplockning då vi varje år åkte ut till Humlan och var med våra kusiner. Skogen var ett av mina favoritställen och vi hittade alltid flera liter. Jag känner mig nostalgisk och längtar ut med hoppet att  få hitta kantareller.

Jag vill ut nu!

6 svar på ”~Höstkänslor~”

 1. kul att du har ett sånt intresse 🙂
  jag gillar bara hösten så länge de är färger på träden, sen längtar jag bara till våren igen ^^ så deprimerande..

  Svara
 2. Vad skönt att du uppskattar hösten, de flesta brukar se den som extra deprimerande.
  Själv tycker jag om hösten, man kan ha på sig vad man vill, det är inte för kallt/varmt och höstfärger är så mysiga !

  Svara
 3. Ååååh, jag älskar hösten! Men precis som du – innan det blir för kallt. Färgerna, vinden. När man kommer innanför dörren och tar en kopp te och virar in sig i en mysig filt. Kram på dig!<3

  Svara
 4. Men hösten är helt underbar. Jag älskar också hösten – innan et blir för kallt. Nästan allt med hösten är otroligt mysigt. <3
  Btw, fin blogg förresten (:

  Svara
 5. sv: När det blir mycket på en gång, eller när det känns som att det blir mycket, är det lätt att det organiserade kaoset blir oorganiserat. Rinner liksom över litegrann.
  Är lite ledsen över att se en person som jag förut var väldigt nära vän med varje dag… Gör inte saken bättre att vi går på samma skola och så.

  Svara

Lämna en kommentar