How to look like a retard:

Just act like me!

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Monrou

  SV: naw 🙂
  behöver sova snart men vill inte, vill va uppe och dricka cola x)

 2. Michaela

  Sv, Ja du har så rätt, Danny är grym, och snygg…jag vill gifta mig med han ^^
  My recent post Ny kategori.

 3. Monrou

  SV: maaw ja de blir lätt så 😛
  ska du gö imon då?

 4. anonym

  Jag älskar att skriva av mig jag vet inte varför men det känns mycket bättre att skriva av sig jag formulerar mig bättre då 🙂 fast alla i min omgivning tycker jag är tokig som hellre skriver av mig…
  My recent post Don't be afraid to be yourself.

 5. anonym

  så känner jag också jag är inte precis den tjejen som vågar prata om mina känslor face to face det är därför jag är mycket mer pratsam på internet. kanske inte det bästa att vara men. Men det bästa jga vet är att skriva av mig och det verkar faktiskt som om flera reagerar när jag skriver ner mina känslor :/
  My recent post Don't be afraid to be yourself.

 6. anonym

  vad härligt att ha hittat någon som förstår varför jag hellre skriver ner mina känslor 🙂 jag förklarar mig tusen gånger bättre när jag skriver det är oftast därför jag är mer "känslosam" på internet. jag skriver ofta av mig på datorn 🙂
  My recent post Don't be afraid to be yourself.

 7. Monrou

  SV: okej va mysigt 🙂
  jag ska jobba sen får jag se om jag pker till stan en stund

 8. Lorissa

  sv: jag ser på Vakna med the voice, men ska snart åka till flyget. Jag ska till huvudstaden idag, spännande 🙂 Vet du någin schysst restaurang i Stockholm?
  My recent post TIME TO SAY GOODBYE

 9. Miss Balida

  Hur fixar du rörliga bilder? 🙂 Filmar du och sen gör om det till gif?
  My recent post I'm obsessed

 10. jasmin

  jag är med sugen på en onepiece men pallar ej lägga pengar på de, bra på vintern hemma kanske 😀

 11. Emina

  Sickade som "medelande" på FB..om det är okej? 🙂
  <3
  My recent post MIRROR

Lämna ett svar