I can smell the air of spring right in my own bedroom.

Även fast ångesten kom ikapp mig på eftermiddagen så sitter jag vid mitt öppna fönster och känner hur det pirrar i hela kroppen. Det strömmar in en varm men sval luft som sprider sig in i huden och får nervcentralen ur balans. Det sticks överallt, det pirrar, fötterna darrar och jag känner en väldigt konstigt känsla som rusar genom varje kroppsdel. Nu börjar det bli kväll och det är inte fören nu som jag verkligen får de otroliga vårkänslorna, trots att solen har gått ner. Det luktar vår och det känns underbart att andas. De senaste timmarna har jag mått skit men nu när den här luften träffar mig i ansiktet så vet jag inte längre hur jag ska känna. Det är inte ofta som jag får sådana här känslor längre, det är något som alltid kom när jag var liten men som började sluta när tonåren kom. Samtidigt som jag älskar det så känns det läskigt och annorlunda, chocken får kroppen ur balans på ett härligt sätt. Det är både obehagligt och behagligt på samma gång. Jag tror att en del av mig skräms av att jag börjar känna mer känslor än vanligt, mer positiva känslor som jag ändå har längtat efter. Det förflutna börjar komma ifatt mig och jag både älskar och hatar det. Mina åsikter, tankar och känslor är otroligt kluvna just nu.

Har ni fått några vårkänslor än?

15 svar på ”I can smell the air of spring right in my own bedroom.”

 1. Tjenare, haft en bra tisdag?
  tänkte bara kolla läget! hoppas du får en fin fin fortsatt vecka! 🙂
  kramis <3

  Svara
 2. Vår luften är så skön att andas.
  "Jag tror att en del av mig skräms av att jag börjar känna mer känslor än vanligt, mer positiva känslor som jag ändå har längtat efter."
  Jag känner igen mig så otroligt mycket i det, när jag började med antidepp och började må bättre fick jag panik för jag inte var van. Det blev så annorlunda, när man levt i konstant blir ljuset så främmande. Det var som att jag inte visst vem jag var när jag mådde bra, jag kunde inte hantera situationer och alla känslor blev främmande. Det är svårt, men man måste vänja sig med de positiva känslorna. Kämpa på!

  Svara
 3. sv: Ja eller hur 🙂 det skulle ju vara perfekt 🙂 och sen börjar man jobba på ett inte så jobbigt jobb och tjäna en massa pengar utan att behöva göra något 😀

  Svara
 4. Blicka framåt är det enda man kan göra. Den är en ovanlig känsla, den där glädjen, ändå så härlig men främmande. Det gäller att få de positiva känslorna att bli de vanliga och lägga de negativa åt sidan!

  Tack så jätte mycket!

  Svara
 5. Tycker att vårpirret och vårkänslorna känns ungefär som att var nykär, fast i hela världen och sig själv och alla runt om. Det är så härligt! Jag älskar den här årstiden som smyger sig på! 😀 IIIH!! och jag älskar dig

  Svara

Lämna en kommentar